Amenra 20th anniversary: The Building of the Free Church

Datum:
Locatie: Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond, Nes 45 te Amsterdam en Paradiso
Toevoegen aan persoonlijke kalender

Het laatste weekend van september zal Amenra in haar volle artistieke glorie neerdalen in Amsterdam. In samenwerking met de band en poptempel Paradiso en Beyond the Spoken presenteren we een weekend lang Amenra. Met naast de exclusieve Nederlandse show van 2019 een goedgevuld programma waar verder wordt ingegaan op de thematiek rondom de band waarmee het 20ste jubileum van de excentrieke band wordt gevierd.

The Building of the Free Church

In het monumentale Paradiso zal Amenra op 28 september een volledige avond vullen met naast een eigen show een aantal bevriende artiesten die het gebouw vereren met hun aanwezigheid. 

Bij ons in huis zullen andere aspecten van het artistieke spectrum van Amenra worden getoond in samenwerking met Beyond The Spoken. Een met aandacht samengestelde serie van dans, performance, gesprekken, exposities, muziek en videowerk door Amenra en andere gelijkgestemde artiesten zal deze drie dagen te zien zijn. Waaronder een post-metal-dance performance van choreografe Natalia Pieczuro en Amenra frontman Colin H. Van Eeckhout, de interactieve, confronterende gespreksperformances van Peter Aers en een door Amenra gecureerd muziekprogramma in onze sfeervolle rode zaal. De volledige invulling van dit programma zal de komende weken bekend worden gemaakt. 

Passe-partouts voor het volledige programma zijn reeds uitverkocht. Losse ticket zijn nog wel verkrijgbaar.

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Bron: www.brakkegrond.nl