De Brakke Grond heeft een nieuwe muziekprogrammaeur - Daniël de Keizer

  • 2 oktober 2019

Vernieuwende programma's in heel Nederland

Daniël de Keizer (1985) is per 1 september gestart als programmeur en programmamaker muziek.

Hij kijkt er naar uit om bij Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond aan de slag te gaan. Het Cultuurhuis is voor hem een mooie plek van verbinding tussen Vlaanderen en Nederland, waar hij vernieuwende programma's kan presenteren, met name op podia en festivals in heel Nederland.

'Ik volg de Vlaamse muziekscene al jaren en heb dan ook heel veel zin om die artiesten in Nederland te presenteren en te ondersteunen. Ik voorzie een breed palet aan muziek dat zowel de breedte van de samenleving als die van de muziekwereld in Vlaanderen weergeeft.'

Daniël studeerde Media Entertainment Management aan INHOLLAND en startte in 2012 een eigen bedrijf in muziek consultancy, Eighty5ive. Hij werkte eerder bij BRAND Urban Agency als communicatie adviseur / projectmanager en was een aantal jaar als marketing en communicatie-manager werkzaam bij HipHopHuis, een culturele instelling in Rotterdam. Ook werkte hij nog een periode bij Paradiso als marketing en publiciteitsmedewerker. Daniël de Keizer woont in Rotterdam waar hij sinds 2018 extern adviseur is bij de RRKC (Rotterdamse Raad voor Kunst en Cultuur).

----einde persbericht-----

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bettina Lorsheijd, hoofd communicatie Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond.

Meer over de Brakke Grond
Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond is sinds 1981 dé expert in Nederland voor actuele vernieuwende Vlaamse podiumkunsten, beeldende kunst en muziek. Als podium en netwerkorganisatie initiëren en realiseren we programma’s en samenwerkingen in ons gebouw in Amsterdam en op andere locaties in Nederland. Vlaamse kunstenaars met artistieke durf ondersteunen wij bij het opbouwen van een duurzame praktijk in Nederland. Het Nederlandse publiek en professionele veld bieden we een tegengeluid.