deBuren zoekt een nieuwe programma- en projectmedewerker vanaf 1 januari

  • 29 oktober 2018

Wat verwachten we van jou?

Wij mikken op een voltijdse functie, maar eventueel kan ze ook opgesplitst worden in twee halftijdse. De voltijdse functie omvat twee takenpakketten:

Pakket A

Projectmedewerker als eindverantwoordelijke voor de subsidielijn Grensverleggers (een samenwerking tussen de Nederlandse provincies Zeeland, Noord-Brabant & Limburg en deBuren). Hiervoor is een gedegen generalistische kennis nodig van de kunstscene in deze provincies en in Vlaanderen. Jouw open en benaderbare persoonlijkheid zorgt ervoor dat je met zeer verschillende partners goed kunt overleggen. Daarnaast kun je goed knopen doorhakken en je beslissingen motiveren.

Verder ben je ook eindverantwoordelijk voor het Kennisknooppunt van deBuren. Dit Kennisknooppunt legt gedurende een langere periode systematisch trajecten af rond één bepaald thema uit de brede culturele sector. Je bent in staat je vlot in te lezen in complexe materie en de juiste spelers rond de tafel te krijgen.

Pakket B

Programmator in het algemeen, verantwoordelijk voor de domeinen filosofie/religie/zingeving in het bijzonder. Een programmator bij deBuren verzorgt middag- en avondactiviteiten in eigen huis en in heel Vlaanderen en Nederland. Je bent verantwoordelijk voor het gehele proces: bedenkt en ontwikkelt concepten, nodigt gasten uit en zorgt dat het evenement en de communicatie errond soepel verlopen. Individuele creativiteit, de zin om samen te werken met collega’s in binnen- en buitenland én een aanpakkersmentaliteit zijn voor deze functie onmisbaar.

Daarnaast krijg je ook opdrachten voor specifieke projecten of producties. In 2019 zal deBuren op dat vlak een aantal nieuwe stappen zetten.

We pinnen ons niet vast op specifieke diploma’s, maar ofwel kun je een diploma hoger onderwijs voorleggen ofwel heb je verworven competenties die daarmee gelijkgeschakeld kunnen worden. Hoe dan ook is een grote interesse in en kennis van het brede culturele en maatschappelijke veld een voorwaarde om de job naar behoren uit te voeren.

Je rapporteert aan de algemeen directeur en de adjunct-directeur. Je bent gemotiveerd, creatief, flexibel (zowel naar taakopdracht als werkuren) en respecteert deadlines. Je denkt in oplossingen en bent positief ingesteld.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een aantrekkelijke job in een omgeving die doordrongen is van alles wat met cultuur in Vlaanderen en Nederland te maken heeft. Ons team is dynamisch, gemotiveerd, open en nieuwsgierig, met een vinger aan de pols voor elk maatschappelijk relevant onderwerp. Wij houden van overleg en samenwerken, maar nemen ook individueel onze volle verantwoordelijkheid op.

Je contract van onbepaalde duur gaat gepaard met een competitief salaris, gebaseerd op de barema’s en gebruikelijke afspraken in de culturele sector. We houden daarbij rekening met je ervaring. Bovendien vergoeden we woon-werkverkeer binnen België en bieden we maaltijdcheques, een groepsverzekering en een hospitalisatieverzekering aan.

Het Vlaams-Nederlands Huis deBuren is gelegen in hartje Brussel, op 5 minuten stappen van het Centraal Station.

deBuren is een open huis. Wij weerspiegelen graag de diverse en veranderende maatschappij waarin we leven. Daarom moedigen we kandidaten met een diverse culturele achtergrond en zowel jonge als oudere kandidaten aan om te solliciteren.

Meer weten?

Contacteer dan directeur Wim Vanseveren via wim@deburen.eu. En neem zeker ook een kijkje op onze website www.deburen.eu.

Hoe solliciteren?

Bezorg uiterlijk op 20 november een vlot geschreven motivatiebrief en je cv aan Wim Vanseveren via wim@deburen.eu.

Op basis van de ingezonden dossiers wordt een deel van de kandidaten uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek op vrijdag 7 december. De preferentiële aanvangsdatum van de job is vanaf begin 2019.