Maandagavond On Tour #2 met Rebekka de Wit, Freek Vielen en Suzanne Grotenhuis

Datum:
Locatie: Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond, Nes 45 te Amsterdam
Toevoegen aan persoonlijke kalender

Elke eerste maandag van de maand ontvangt De Nwe Tijd in het café van hun theater gasten, schrijvers en muzikanten. Daarmee bespreken ze de toestand in hun leven en de wereld. Na een succesvolle eerste reeks avonden buitenshuis, waaronder een volle zaal in de Brakke Grond, gaat De Nwe Tijd opnieuw met de Maandagavonden 'on tour'. 

Al drie seizoenen lang organiseert De Nwe Tijd maandelijks in haar eigen huis de Maandagavond. Op het kleinste podium van Antwerpen spreken Rebekka de Wit, Freek Vielen en Suzanne Grotenhuis over wat hen die maand geraakt heeft in het nieuws, hun leven en het universum. Er is daarnaast livemuziek, er zijn interviews, er zijn gastoptredens, soms zijn er filmpjes en altijd is er soep en brood. Vorig seizoen draaiden ze warm met een aantal Maandagavonden buitenshuis, vanaf dit seizoen is de Maandagavond echt “on tour”!

M.O.T.’s paren persoonlijke ontboezemingen aan politieke statements, literatuur aan comedy en bovenal avonden die echt ergens over gaan aan de ongedwongenheid van een goed gesprek in je lievelingscafé.

Kaarten via www.brakkegrond.nl
Foto: © Alexander Daems