Milow & The Antwerp Philharmonic Orchestra – Lean Into me tour

Datum:
Locatie: Koninklijk Theater Carré, Amstel 115 - 125 te Amsterdam
Toevoegen aan persoonlijke kalender

Dat jubileum viert de Vlaming samen met het Antwerp Philharmonic Orchestra tijdens deze show van zijn Lean Into Me tour.

Tijdens de show brengt Milow een mix van zijn bekendste hits en nummers van zijn langverwachte zesde album Lean Into Me, dat recent is uitgekomen. Op dit album keert hij terug naar de sound uit zijn beginperiode. De begeleiding van Milow is deze avond aan het Antwerp Philharmonic Orchestra, waarmee hij ook het podium deelde tijdens de afgelopen editie van Night of the Proms

Sinds Milow in de Benelux doorbrak met You Don’t Know, en later ook internationaal met zijn cover van 50 Cent’s Ayo Technology, is hij uitgegroeid tot een vaste waarde binnen Europa. Zijn internationale debuutplaat haalde platina in thuisland België, Duitsland en Zwitserland, en goud in Frankrijk, Nederland en Oostenrijk. In totaal won Milow reeds twaalf MIA’s, de belangrijkste Belgische muziekprijs. Momenteel is hij te zien in het programma Liefde voor Muziek, waarin hij samen met onder andere Ilse DeLange nummers van collega artiesten onder handen neemt. 

www.carre.nl