Stages en vacatures

Onderstaande vacature is beschikbaar voor de periode januari - maart 2022

De Algemene Afvaardigingen in het buitenland zijn steeds op zoek naar jong talent die het Vlaams buitenlands beleid in de praktijk wil ervaren! 

Ben jij masterstudent, in de laatste rechte lijn om je diploma te behalen en op zoek naar een boeiende stageplek voor 3 maanden? Neem dan zeker een kijkje op www.fdfa.be/nl/vacatures-en-stages-bij-buitenlandse-zaken voor alle beschikbare werkervaringen.

De Diplomatieke Vertegenwoordiging van Vlaanderen in Nederland, heeft nog een beschikbare stageplek voor de periode: januari – maart 2022

Klik hier, voor meer informatie voor een stage in Den Haag

Aanmelden vóór 5 secember 2021 kan door je CV en motivatiebrief te bezorgen aan denhaag@flanders.eu.

Daan Slegers:

“Stage lopen bij de Algemene Afvaardiging van de Vlaamse Regering in Nederland was zonder twijfel een unieke ervaring. Omringd door drie mentoren – en superfijne collega’s – kreeg ik de kans om mijn potentieel verder te ontplooien in een diplomatieke context. Tegelijkertijd kon ik kennismaken met een verscheidenheid aan taken: opportuniteiten detecteren voor samenwerking met Vlaanderen, rapporteren over actuele politieke ontwikkelingen, praktische kennis verwerven over professioneel gebruik van sociale media, enz. Zo een stage is zeker en vast een aanrader voor iedereen die van een carrière in de diplomatie droomt.”

Stage periode 1e kwartaal 2021
Rabia Sika:

"Stage lopen bij de Algemene Afvaardiging van de Vlaamse Regering in Den Haag is een unieke kans om te begrijpen hoe een diplomatieke post werkt, om je netwerk te verbreden en uiteraard om je professionele vaardigheden te ontwikkelen. Daarnaast is het gewoon een fantastische werkomgeving met fijne mensen waardoor de drie maanden zo voorbij vliegen. Ik zou iedereen aanraden om deze uitdaging aan te gaan en een stage te lopen bij de AAVR Den Haag!"

Stage periode 4e kwartaal 2020